Dokonale čisté zuby


Čisté zuby nejsou jen o estetice
Zuby mají od přírody lehce nažloutlou barvu, ale posledních asi 20 let je moderní mít zuby dokonale bílé. K tomu ale nestačí jen velice důkladná hygiena, ale je zapotřebí navštěvovat i dentální hygienu, kde si každý může nechat vyčistit zuby profesionálně. A to je první krok k dokonale bílým zubům. Pokud chcete mít zuby opravdu krásné a především zdravé, nezbývá vám nic jiného, než si je každý den dvakrát denně čistit kvalitním kartáčkem, a hlavně dobrou technikou.

bělení zubů

  • Jak si je vyčistit?

Základem by měl být opravdu dobrý kartáček, který vám také pomůže vybrat zubní hygienistka. Někomu vyhovuje manuální, někomu zase elektrický, ale jen elektrický vyčistí většinu zubní plochy. Důležitý je i výběr zubní pasty. Ačkoliv touha po bílých zubech svádí k nákupům bělících past, raději si vybírejte přírodní pasty, které neobsahují příliš mnoho bělících přísad, a nechte si zuby vybělit u zubního lékaře. Máte jistotu, že nedojde k poškození zubní skloviny.

Krásně čisté zuby jsou vaší vizitkou
Čisté zuby jsou zdravé zuby. Samozřejmě se to s bělením ani čištěním nesmí přehánět, ale správné čištění je základem pro prevenci zubních kazů. Zubní kazy dokážou zničit zuby během pár měsíců, a lze se jim vyhnout jen důkladným čištěním. Na zubní hygieně vám pomohou nejen vybrat vhodné nástroje k čištění, ale pomohou vám také naučit se správnou techniku čištění.

dentální hygiena

Dentální hygiena v Praze 3 vaše zuby zbaví všech nečistot, a i to i těch, které jsou ukryté v mezizubních prostorách. Pohodlně a hlavně bezbolestně se zbavíte všeho, co vaše zuby nenápadně ničí. Zubní kámen, zubní plak i pigmentové skvrny budou minulostí. Získáte krásně čisté zuby, které jsou vhodné k bělení. Zubní hygienu by měl každý navštívit dvakrát ročně pro co nejlepší výsledky a nejlepší stav zubů, a to bez ohledu na věk.