Předejte stěhovákům klíče a dopřejte si dovolenou u moře


Stěhování může proběhnout různě. Někdo se stěhuje svépomocí, někdo si k tomu přizve pár kamarádů, a někdo osloví stěhovací firmu. V mnoha případech má stěhování podobu velmi obdobnou – začíná se balením předmětů do kartonových krabic, demontáží a balením nábytku, zabalením spotřebičů do stretch fólie a tříděním věcí, načež zabalené věci stěhováci naloží do auta, převezou na nové místo, vyloží z auta do domu, a tím slavná stěhovací akce končí. Vy se pak už jen zabydlujete, postupně vybalujete vše z krabic a jdete poprvé spát v nové ložnici.

stěhování bytu

Tomuto martyriu se však můžete úplně jednoduše vyhnout a absolvovat celou akci ve zcela odlišném duchu. Předáte stěhovákům klíče od obou nemovitostí, sbalíte pouze nejnutnější osobní věci, zejména cennosti, peníze, doklady a smlouvy, a vycestujete na dovolenou k moři. Vrátíte se pak již do nového příbytku, a to tak, že budou všechny věci na svých místech – tak, jak předem stěhováky poučíte.

stěhovací firma

Stěhování na klíč je běžnou stěhovací službou a využívají jej převážně lidé, kteří za nic na světě nechtějí prožít stěhovací stres. Tato situace se pak přímo vybízí zaplatit si zájezd na Gran Canaria do Maspalomas, a strávit v přízemním bungalovu příjemný týden. Stěhovací firma levného stěhování v Praze https://stehovani-mamut.cz/stehovani-praha/ vám bude průběžně referovat, jak akce probíhá, například, zda je vše přemístěno, kdy se bude montovat nábytek včetně vestavěné skříně na míru a kuchyňské linky, a kdy budou stěhováci instalovat domácí spotřebiče a svítidla. Někdy je možné požádat stěhováky i o malování bytu nebo o pokládku koberců. Vše záleží na vaší interní dohodě, protože každé stěhování je vždy jedinečné, a mohou se tu vyskytnout situace dosud neřešené a pro stěhováky neznámé. Ovšem pokud si zvolíte zkušenou stěhovací firmu, nemusíte mít obavy, že by si neporadila i se složitějšími případy.