Velká láska


Byli jste někdy zamilovaní? Já si myslím, že láska je pro každého člověka opravdu hodně důležitá. Podle mého názoru bez lásky se nedá žít, i když hodně lidí si myslí, že láska je jenom klidně mužem a ženou. Tohle ale není samozřejmě vůbec žádná pravda. Láska je opravdu všemocná a láska samozřejmě také kvete v každém věku. Rozhodně nechápu teenagery, kteří si myslí, že třeba lidé už nad padesát let si nezaslouží lásku anebo nemohou mít také sexuální život. I když si přiznám, když mi bylo asi tak patnáct nebo když jsem byla šestnáctiletá holka, tak jsem se také nedokázala představit, že třeba například pětačtyřicetiletý člověk bude mít sex.

Láska je tu vždy pro každého.

Jenomže nyní je mi pětatřicet let. A samozřejmě, že miluji svého partnera, miluji svou rodinu a láska u nás je stále téměř na denním pořádku. Vůbec nemám špatné za to, když lidé si užívají sexu do sytosti. Samozřejmě, že lidé musí vždycky oba dva s tím souhlasit. Bohužel už v televizi vídáme, také různé názory, že bohužel jsou i lidé, kteří si třeba vynutí sex. Tohle je podle mého názoru opravdu škoda a nemělo by to být, ale abych se vrátila zpátky k lásce jste zamilovaní. Baví vás to? Milujete svého partnera? Nejhorší je, pokud se zamilujete a ten druhý vaši lásku neopětuje. Neopětuje vaše city, to je potom opravdu hodně smutné.

Láska je všude okolo nás.

Proto jsem si řekla, že nejlepší je, když se lidé dva domluví a řeknou si, co k sobě cítí, jaké mají city. Povím vám, že když se zamilujete a je to neopětované, tak je to vždycky smutné. Já jsem tohle zažila už několikrát a povím vám, že jsem vždycky z toho byla opravdu psychicky na dně. Je to opravdu smutné. Moje maminka mi říkala, že tohle zase měla naopak, že do ní se muži zamilovávali a že ona jejich lásku neopětovala, protože její srdce už patřilo jinému, dříve to bylo takové jiné, dříve nebyly nevěry a lidé se milovali. Třeba tohle vidím u svých prarodičů, jsou spolu už téměř šedesát let.